LEGEND OF THE KOI - En hiphop danseforestilling.

Circle Dance Academy presenterer hiphop forestillingen...

"LEGEND OF THE KOI"
En gammel asiatisk legende forteller om en sterk og utholdende Koi fisk, som svømte mot strømmen i et mektig vannfall kalt «The Yellow River». Reisen fra den idylliske dammen og opp den sterke strømmen var tung og full av prøvelser. Til tross for mye motgang, klarte Koi fisken å komme til topps. På toppen kom en vakker, gylden port til syne «The Golden Gate» og i dét Koi fisken svømte gjennom, ble den forvandlet til en vakker og majestetisk drage. 
Dette er en gripende historie om mot, styrke, utholdenhet og transformasjon.

Produsent/ Hovedkoreograf: Huyen Huynh 
Co-Koreografer: Dilla Dee Botswin, Kapela Marna, Stew Menit.
Co-Mentorer: Keskya Barraud, Belinda Braza, Magnus Einang.

Dansere: 
Juliane Bay,  E
gle Matuskeviciute, Tonje Kjeldsen, Amalie Sasha Schanke, Gina Therese Seglem Gundersen, Celeste Margarita Magallanes, Mirjam Sørhus,Irina Sofie Johansson.


Forestillinger på Musikkteateret i gamle Frogner Kino.
Tirsdag 13.mai kl 19.00-20.00
Onsdag 14.mai kl 19.00-20.00
Torsdag 15.mai kl 19.00-20.00
Fredag 16.mai kl 18.00-19.00 & 20.00-21.00

Billettsalget starter denne uken via www.musikkteateret.no.

En forestillingen verdt å få med seg folkens :)

 • Celeste Magallanes

  Er evig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å gå på Circle Akademiet. Jeg var veldig usikker på om det var mulig å få en karriere innen for dans. Men nå ser jeg endelig lyset i tunnelen.
  Vi alle har blitt så mye sterkere personer og dansere, det har vært en utrolig opplevelse.

 • Egle Matuskeviviute

  Tusen takk!!! Jeg er så takknemlig for å ha gått på Circle Dance Acadamy. Det har vært veldig lærerikt, inspirende, motiverende, nytt og gøy. Det har også vært tøft, og utfordringene har gjort meg til en bedre person og danser. Ikke minst har jeg lært å putte "hodet" på (ikke være kylling uten hode), være mer utadvendt og bare være seg selv.

 • Gina Gundersen

  Jeg har fått mye ut av dette året på Circle, både som danser og person. Føler meg utrolig heldig som har fått mulighet til å lære og bli inspirert av dyktige dansere og koreografer. Det har vært et lærerikt, gøy og utfordrene år hvor jeg har fått videreutviklet meg som danser, pedagog og koreograf. Jeg er inspirert og motivert til å fortsette med dette som jeg elsker å holde på med. Setter pris på de gode vennene jeg har fått i klassen og det vi har vært igjennom sammen.

 • Irina Johansson

  Å gjøre en lang historie kort......
  Nei, skjer nok ikke as, alle de små tingene i livet teller, sett pris på et smil, latter fra hjerterota, gode ord, og ikke glem å feire alle de små stegene riktig vei. I løpet av dette året har jeg utviklet meg som både person og som danser, og på denne tiden har jeg kommet lengre enn jeg har turt å drømme om, jeg er takknemlig for å ha fått lov til å få ta denne reisen og hatt noen til å pushe meg på veien, har ikke nok ord til å kunne si mer enn takk fra dypet av hjerterota.

 • Juliane Bay

  Dette året har vært helt sinnsykt. I tillegg til å trosse legevitenskapen og smerteterskelen, har jeg gått på skolen hver eneste dag med et stort smil om munnen fordi jeg har fått drive med det jeg liker aller best. Jeg har utviklet meg mye som både danser og menneske, og møter livet en god del tøffere i trynet nå enn før jeg begynte på Circle. Inspirert, motivert og lykkelig! :)

 • Mirjam Sørhus

  Et år har allerede flydd forbi, et år på Circle Dance Academy. Et år fylt med både latter og tårer, med oppgang og nedgang, det har føltes av og til som eg har rodd uten årer. Men på grunn av det har eg blitt sterkere og stoler mer på meg selv. Eg var har gått på flere danseskoler og var veldig usikker om eg skulle fortsette, og eg er såå glad at eg gjorde det, for denne skolen er unik, ikke bare har eg utviklet meg gjennom dansen, men også som person. Tusen takk for denne muligheten, eg har lært så utrolig mye! Eg er enda mer inspirert og motivert til å fortsette med dansen:)

 • Amalie Sasha Schanke

  Wow!!! Dette året har jeg lært å gå enda lengre utenfor komfortsonen, har lært å stole mer på meg selv og å være selvsikker. Har endelig funnet min indre SASHA som jeg har længes etter og har funnet stilen min. Me, myself and I har kommet oss langt gjennom vonde og gode dager, men av alt har jeg lært å aldri gi opp, ha det gøy, å tenke positiv og være meg selv uansett hva!!!!

 • Tonje Kjeldsen

  Dette året har vært inspirerende. Selv om jeg har vært den inneslutta og kanskje litt mystiske i klassen som trekker meg unna, har jeg vokst innvendig, jeg har på mange måter funnet megselv i det skjulte, og jeg er blitt en større person. Jeg er blitt en bedre danser og ett bedre menneske.

 • Åsta Korsmo