CIRCLE 2003-2013

Kjære Leser, 

Jeg vil gjerne starte med å ønske deg hjertelig velkommen til Circle! Jeg håper at du føler deg godt ivaretatt og informert både her på hjemmesiden, sosiale medier, på trykk og ikke minst personlig på studio og andre steder du møter oss.

Året er 2013, det betyr at Circle har hatt sitt virke her i Norge i 10år. I et årti har Circle jobbet for å høyne kvaliteten, strukturert og organisert kunnskapen og gjort den tilgjengelig for det norske folket. Mye har skjedd med norsk hiphop & urban dans og kultur i disse 10 årene og mye nytt vil skje.
I anledningen av vårt 10års jubileum ønsker jeg å dele noen av de viktigste hendelsene i årtiet som gikk, hva har vi fått til og hvor er vi nå? Hvilke milepæler har vi oppnådd og hvilken retning skal vi satse på for neste årti, 2014 til 2024? 


 

CIRCLE er et profesjonelt hiphop dansekompani bestående av anerkjente nasjonale og internasjonale danseutøvere. Kompaniet tilbyr alt innen danseunderholdning med høy kvalitet og profesjonalitet. Etablert 2003 (samarbeid mellom Circle Production v/ Paulo Herrera & Circle Streetdance Company v/ Huyen Huynh)
 
 
CIRCLE er Norges første hiphop dansestudio med åpne dansekurs for alle aldre og nivåer. Studioet har egne elevkompanier, workshops og sosiale arrangementer. Etablert 2005 av Huyen Huynh.
 
CIRCLE er Norges første danseutdanning innen hiphop og urbane stiler. 
Utdanningen er et springbrett videre til en karriere innen hiphop. Etablert 2009 av Huyen Huynh.
 
 
 
Varmt velkommen til Circle!
 
Hilsen Huyen Huynh & Crew 😀😎🤩😘🙃
 

Huyen Huynh's kort CV resume

Huyen Huynh er grunnlegger og leder av Circle dansekompani, dansestudio og danseutdanning. Hun er blant de mest etablerte og profilerte danserne, koreografene og pedagogene i Norge. Hun er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007) og har sin grunnutdanning som danser, koreograf og instruktør fra København (2001). Huyen har undervist ved de fleste danseskolene i Norge, samt skoler i utlandet bl.a Khio, Norges Balletthøgskole, Universitet i Stavanger, Spinn Off Forstudium, The HipDrop International, Flow Dance Copenhagen, Hotstepper, Bårdar & er studieleder og hovedlærer ved CIRCLE DANCE ACADEMY. Hun har over 15 års erfaring som pedagog, og underviser i flere stilarter bl.a. hiphop, house, waacking, locking, popping. Huyen har en vid erfaring som utøvende danser og var blant de siste 12 finalistene i dansekonkurransen "So you think you can dance -Skandinavia". Hun har turnert i Europa, Mellom Østen og Asia, samt danset for internasjonale artister som Common (US) og Fundamental (UK). Huyen har en bred og variert erfaring som koreograf som strekker seg fra teaterproduksjoner, TV og eventer. Her kan nevnes West side story (Oslo nye teater), Dansefeber, Orkla, Yara, Telenor m.fl.

Circle er det eneste Hiphopkompaniet som har levert hiphopdans i forbindelse med Norges 100årsmarkering, fremført i ballsalen på det Kongelige Slottet.

Med all sin erfaring og kunnskap er det på sin plass å si at Huyen er en viktig initiativtaker og rollemodell, både for sine mange elever og kollegaer, men også for utviklingen av hiphopdans og kultur i Norge. Hun er en  ekte ildsjel - innovativ og rampete med brennende hjertevarme!

http://www.svt.se/onewish/episode-1-and-2-english-subtitles

http://tv.nrk.no/serie/schrodingers-katt/DMPV73002214/16-10-2014

http://www.tv2.no/v/858597/

http://www.tv2.no/play/underholdning/norsketalenter/faem-3058-danser-i-norske-talenter-788378.html

http://www.youtube.com/watch?v=G0tMPcv3a3I

http://www.aktivioslo.no/artikkel/intervju-med-huyen-huynh/ 

http://www.codadancefest.no/en/program/danseworkshop-0/ 

http://www.lokalavisen.no/nyheter/knall-hiphophelg-1.6543198 

http://www.dansing.no/nyheter/Sider/vellykketsommerkongress.aspx 

http://www.husbanken.no/omradeloft/prosjektkatalog/haugenstua-scene/ 

http://www.finnmarkdagblad.no/kultur/article3047842.ece 

http://www.jegernorsk.no/ 

http://raw-dancestudio.no/aktuelle-workshoper/tidligere-workshoper/ 

http://www.thehipdrop.com/flyer_huyenshotyme.html 

http://kanal5.se/web/guest/526 

http://en.wikipedia.org/wiki/So_You_Think_You_Can_Dance_Scandinavia_finalists 

http://www.topp.no/519298/dansefeber-finalistene  

http://streetit.blogg.se/2008/april/sytycd-scandinavia.html 

http://oslopuls.aftenposten.no/?service=redirect&sourceid=2388404